نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

رونمایی دستاورد‌های جدید نیروی هوایی ارتش به زودی

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: با تکیه بر توان خودی و اتکا به صنعت داخلی، در ساخت هواپیما‌های با‌سرنشین و بدون سرنشین، پیشرفت‌های خوبی کسب کرده‌ایم که بزودی تعدادی دیگر از آن‌ها رونمایی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش صبح امروز با حضور در پایگاه هوایی شهید حسینی بیرجند، ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف، توان عملیاتی این یگان را مورد ارزیابی قرار داد.

فرمانده نیروی هوایی ارتش در جمع فرماندهان و مسئولان این پایگاه، گفت: با تکیه بر توان خودی و اتکا به صنعت داخلی، در ساخت هواپیما‌های با‌سرنشین و بدون‌سرنشین، پیشرفت‌های خوبی کسب کرده‌ایم که به زودی تعدادی دیگر از آن رونمایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه تیزپروازان نیروی هوایی تا آخرین قطره خون آماده دفاع از آسمان ایران اسلامی هستند، افزود: ما وظیفه داریم امنیت منطقه را برقرار کنیم و سربازان مقام معظم رهبری در نیروی هوایی پای کارند و با تمام وجود از آسمان ایران دفاع می‌کنند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش در ادامه با اشاره به جنگ ترکیبی دشمن، گفت: یکی از اهداف مهم دشمن در جنگ ترکیبی و شناختی، تغییر و جابه‌جایی حق و باطل و تبدیل ارزش‌ها به ضد ارزش با استفاده از جهل و ناآگاهی افراد است.

وی در ادامه با اشاره به در دسترس بودن فضای مجازی برای همگان، گفت: فضای مجازی هم یک تهدید و هم یک فرصت به حساب می‌آید، لذا انسان هنرمند کسی است که این تهدیدات را به فرصت تبدیل کند و در راه روشنگری و بیان حقایق برای دیگران به خصوص نسل جوانی که در اختیار داریم، کوشا باشد.

امیر واحدی، آلوده شدن افراد به آسیب‌های اخلاقی، اجتماعی و امنیتی را از جمله تهدیدات فضای مجازی دانست و تأکید کرد: در این خصوص باید با جوانان صحبت و گفت‌وگو کرد تا مراقب دام شیاطین در این حوزه باشند، زیرا این آسیب‌ها دامن خانواده‌ها را هم می‌گیرد که عمده ضربه‌های آن ناشی از عدم آگاهی است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش در ادامه از قسمت‌های مختلف پایگاه، از جمله بهداری، قرارگاه سربازی، آشیانه، آلرت خلبانان و... بازدید به عمل آورد./ فارس

ارسال نظر